MADRID

765 x 325-385 y 135 cm prof.

Les nostres piscines de polièster són autoportants. Es poden instal·lar enterrades, semi-enterrades o bé, totalment elevades sobre el nivell de sòl. Quan van per sobre del nivell de sòl solen instal·lar-se a àtics o terrasses per evitar pes sobre l’estructura del pis o edifici. Amb aquestes piscines es redueix moltíssim el pes de l’estructura pel que en menor espai té una piscina més gran per poder gaudir del bany a seu domicili. Les piscines estan preparades per poder suportar i resistir les forces multidireccionals,
l’empenta del terreny quan estan buides i l’empenta de l’aigua cap a l’exterior pels reforços exteriors patentats.
Tenim a la seva disposició més de 70 models de piscines UD. només haurà de decidir si vol la profunditat constant en tota la piscina, o amb profunditat variable. La forma de piscina pot ser rectangular, de ronyó, amb escales interiors o exteriors … En menys d’una setmana vostè i la seva família gaudirà d’una
piscina amb una garantia de 10 anys d’impermeabilització.

Els preus inclouen:
Piscina, accessoris (skimmer, filtres de impulsió, aspiració, nivell freàtic i clavegueró), equip filtració (filtre de sorra amb vàlvula selectora i bomba adequat a cada model) i material de neteja (mànec telescòpic, mànega 8m., recollidor, estoig d’anàlisi, capçal netejafons) però sense instal·lació dels components amb IVA.
No inclou:
Transport amb camió grua de 10 m. màxim abast, preparació del sòl, farcit perimetral, cèrcol a la part superior, pedra de coronació i instal·lació hidràulica.
En la seva Botiga ZB li realitzaran un estudi més apropiat a les seves necessitats. DEMANI SENSE COMPROMÍS UN PRESSUPOST COMPLET, Un. Només s’haurà de preocupar que banyador es posi. els professionals del Grup Zona de Bany aquesta per donar-li tot tipus de solucions.