¿HAS PERDIDO TUS DETALLES?

QUI SOM

  Piscines Center és l’evolució i transformació

d’una empresa familiar de productes químics fundada el 1952. 

Els nostres origens

Piscines Center és l’evolució i transformació d’una empresa familiar de productes químics fundada el 1952. Al 1975 va començar a subministrar productes per a piscines i finalment a partir de 1990 és va dedicar unicament a les piscines naixent aixi Piscines Center.

Serveis puntuals

Els oferim la possibilitat de fer-los un manteniment de la seva piscina, com el canvi de sorra, neteja de piscina, reparació de la bomba, etc.

Restauració

Si ja disposa d’una piscina podem rehabilitar-la: Si les seves manises estan envellides, podem detectar problemes de canonades o estructura...

Manteniment

Els hi fem més fàcil el manteniment de la seva instal·lació, fent automatitzacions dels projectors, vàlvula se lectora o del sistema de desinfecció.

Les millors marques

Distribuïm les marques més importants de piscines: CERTIKIN, MAYTRONICS – DOLPHIN, EUROPA PISCINAS, HAYWARD, KRIPSOL, JACUZZI, QP, etc.

Referents en el món

PISCINES CENTER és l’empresa referent de les Terres de l’Ebre en el món de la piscina. La nostra experiència de més de 25 anys amb la construcció de piscines, manteniment i tractament d’aigües és la millor garantia per a la seva tranquil·litat al posar-se en mans d’uns professionals.

Ampli catàleg

Tenim un ampli catàleg de productes i solucions per a poder cobrir totes les necessitats dels nostres clients. Els podem aconsellar el tipus de piscina més idoni per les seves necessitats, pel tipus de terreny o el material amb que esta feta.

Membres fundadors del 1er grup de Zona de Baño

PISCINES CENTER va ser un dels membres fundadors l’any 2003, del 1er Grup de Tendes de Piscines Zona de Baño. Això ens permet sumar els coneixements del molts professionals que tenim un objectiu en comú, estar al dia en noves tecnologies, poder assistir a certàmens internacionals per a poder dur les novetats del mercat a les nostres tendes. Per això, les botigues del Grup Zona de Baño són la referència del sector.

El nostre objectiu és la recerca de la millor solució pels nostres clients. Per a que puguin gaudir sense preocupar-se de la cura i el manteniment de la seva piscina, spa, sauna, netejafons automàtics... nosaltres estem allí, som Piscines Center.

SUBIR